Vi har været meget tilfredse med det arbejde, som Randers Altanen har lavet.
I planlægningsfasen havde vi tæt kontakt med Søren Brink, som tydeligvis havde meget ekspertise på området. Han var ikke bare en sælger.

Randers Altanen stod for al kontakt til kommunen i forbindelse med ansøgning om tilladelse, og sørgede for, at dette gik glat. Byggeriet kom hurtigt i gang, og håndværkerne var ualmindelig søde og betænksomme. Altanerne står flot og Randers Altanen har tydeligvis en stor portion faglig stolthed.

Randers altanen har været meget effektive og professionelle, de har leveret et flot stykke arbejde, og vi vil til enhver tid anbefale dem til andre der skal have opsat altan.

Astrid og Thomas, Trøjborg

Altanprojektet i min ejendom var allerede ved at være ved vejs ende, da jeg alligevel fik muligheden for at finansiere en altan. Jeg sprang derfor på projektet meget sent og var ret usikker på om det overhovedet kunne lade sig gøre. Det kunne det heldigvis.
Randers Altanen var super imødekommende og arbejdede på højtryk for at få det hele til at gå op og nogle uger efter havde jeg en ny og fantastisk altan. Hele processen gik over alt forventning og alle involveret var super søde og hjælpsomme.

Camilla Miehs, HC Ørstedsvej 14A og B, Frederiksberg C

Vi bor i en høj stuelejlighed, og havde derfor en drøm om at få en altan med trappe, så vi bedre kunne udnytte gården. Randers Altanen fik det til at ske og har igennem hele processen været nemme at få fat i, lydhøre overfor vores ønsker og yderst kompetente.

Deres 'no cure no pay'-model, hvor vi betalte i rater, efterhånden som projektet skred frem, gav ro i sindet, og specielt var det rart, at Randers Altanen stod for al kommunikation med kommunen omkring godkendelsen. Som et ekstra plus har samtlige håndværkere været ualmindeligt søde og punktlige.

Vi er ovenud tilfredse med de nye m2, og vi anbefaler Randers Altanen på det varmeste.

Alt godt,

Gudrun og Christian, Frederiksberg

Det er nok umuligt at undgå fejl og forsinkelser, når kommune, ejerforening, leverandører og håndværkere skal finde sammen om at sætte døre, vinduer og altaner op på en husmur.
Men samarbejdsevne og fleksibilitet er en effektiv medicin mod processens uundgåelige udfordringer.
Randers Altanen A/S har vist begge dele gennem et langt forløb på over et år.
Vi er samtidig fuldt tilfredse med resultatet og sidder nu hver dag på altanen, mens vi nyder solen, udsigten – og i ny og næ et godt glas vin.

Med venlig hilsen

Astrid Skotte og Michael Thorsen, Frederiksberg C

Vi har fået de smukkeste altaner, fra Randers altanen.
Projektet fra den spæde start til det helt færdige resultat: perfekt
Det håndværksmæssige: perfekt
Håndværkere: perfekte
Tilgængeligheden af Søren (tovholderen)... Ja også perfekt, ALTID til at få fat i.
Tilbage står vi med to kæmpe altaner, der er så smukke, alle detaljer er udført til UG+
Vi er begejstrede og glade for at det kan lykkes at få håndværkere der lever op til de drømme man har inden man kaster sig ud i at bruge mange penge til et projekt.
Vores råd og anbefaling er Randers Altan - hvis vi kunne ville vi lave altaner til den anden side:)

Mvh

Lars og Anne-Marie

Danmarks skønneste altan - sidder på min lejlighed J Og det er takket være Randers Altanen. Jeg kontaktede Randers Altanen med et ønske om en altan - De tog sig af det hele - opmåling, myndighedsbehandling og selve opsætning.
Det har været meget lige til, trods mindre udfordringer med en nabo, så håndterede Randers Altanen det uden problemer. Så for mig har det været uden bekymringer at få altan og det har levet fuldt ud op til mine forventninger og resultatet er blevet lige som jeg havde tænkt. Jeg kan kun anbefale Randers Altanen.

Mvh

Else Marie, Aarhus C

Til trods for at kommunen i starten, urimeligt underkendte altanansøgningen, formåede Randers-altanen alligevel efter en strid kamp at få sagen kæmpet igennem.

Ligeledes løb projektet ind i uforudsete forsinkelser med den eksisterende konstruktion, men trods dette udviste Randers-altanen stor forståelse og hjælp i den nyopdagede situation.
På intet tidspunkt har Randers-altanen udvist en kapitalistisk udstråling og har altid gået efter den optimale løsning i et godt samarbejde.

Ligeledes har valget af underentreprenører være godt med håndværkere der har udvist stor velvilje til projektet.

Projektet er lykkes med stor tilfredshed og altanerne bliver en kæmpe fornøjelse i sommersolen.

Alf Olsen

Vi har i tæt samarbejde med Randers Altan lavet intet mindre end Aarhus’ bedste altan, det har givet os rigtig meget ekstra boligglæde.
Det var ikke noget let projekt oppe i Mansardetagen, men opgaven blev løst professionelt og altanen stråler ud over Aarhusbugten."

Martin Kirketerp

Vi har haft et godt samarbejde med Randers Altanen, og har været meget tilfredse.
Søren Brink klarede alt det praktiske i forhold til papirarbejde angående opsætningen af altanen, hvilket vil sige, at vi ikke har haft besvær med dette.
Opsætningen af altanen var godt og professionelt.
Det er blevet et super resultat.

Jeg kan varmt anbefale Randers Altanen.

Steen Grodt

Det er hver dag en stor fornøjelse, at kunne komme ud og få lidt mere lys og luft her i en storby.Når jeg åbner min altandør og bruger min nye trappe fra Randers Altanen er det som om jeg har fået en ny "ude-sofa" her i min stuelejlighed, hvor der kan nydes en kop kaffe eller bare slappes af. Jeg føler jeg har får de ekstra kvadratmeter jeg ikke havde i min lejligheden. Jeg kan lide at trappen er solid, let og elegant på samme tid...det er simpelhed bare (livs)kvalitet".

Pernille Thorsen

Jeg har længe trængt til en ny altan/terrasse. Jeg gik på nettet og fandt et par firmaer, som kunne lave det, jeg havde brug for. Begge firmaer kom og gav tilbud, begge firmaer var fuldt kompetente og begge gav de en næsten enslydende pris på renoveringen.

Jeg valgte Randes Altanen, dels fordi den var en smule billigere, og dels fordi jeg følte, at det virkede mere grundigt med de forslag, de havde til renoveringen. En nærmere besigtigelse og opmåling fulgte af en projektchef fra Randers Altanen, og i løbet af få uger blev min gamle terrasse fjernet (det stod jeg nu selv for og sparede derved en del penge).
Min lille have blev fyldt med alle mulige galvanisererede stål elementer, som på mirakuløs vis var blevet fragtet ned gennem min kælder, da jeg ikke har direkte adgang til haven fra gaden.

En murer fik repareret de huller, den gamle terrasse havde efterladt, og efter få dage gik næste hold håndværkere i gang.

Jeg havde udleveret nøgler til håndværkerne, da jeg ikke er hjemme i dagtimerne, så det var altid spændende at komme hjem at se, hvad der nu var sket.

Snart stod skelettet til terrassen klar, og så kom dagen, hvor alle brædderne blev lagt på, men ak, de vendte forkert. Ikke fordi der var en ”forside” og ”bagside” på brædderne, men jeg havde bare aftalt med projektchefen, at den modsatte side skulle vende op.
Jeg ringede straks til ham, og vupti, næste dag var det hele vendt om og så ud, som jeg havde ønsket det.

Altanen står nu færdig og ser fin ud. Det har været en meget positiv oplevelse med en tæt kontakt til projektchefen hele vejen igennem processen. Han har løbende forhørt sig, om jeg nu var tilfreds og om tingene så ud, som jeg havde ønsket. Jeg kan varmt anbefale Randers Altanen til andre, der skal have renoveret/fornyet deres altan.

Inger Højgaard Nielsen

Randers Altanen har til fulde opfyldt vores drøm om en forhøjet terrassekonstruktion foran vores hus. Med super professionel rådgivning fra Søren Brink, som også fulgte fremstilling og montage i detaljer, var intet overladt til tilfældighederne.
En klar anbefaling herfra.

Martin Kaufmann