Hvad er en spansk altan?

En spansk altan er en altan med en lille afsats til at gå ud på samt et gelænder omkring altanen. En spansk altan er derfor væsentligt mindre end en traditionel altan. Trods den begrænsede plads er der alligevel mange muligheder for brug og indretning. En spansk altan kan både bruges som et lille opholdssted, hvor du kan sidde på små havemøbler og nyde en kop kaffe. Den spanske altan egner sig som en mindre grøn oase med planter og krydderurter, som du kan bruge i din madlavning. Du kan også få begge dele ved opsætning af altankasser til planter og krydderurter på gelænderet, samtidig med at du kan sidde på altanen.

Forskellen på en spansk og en fransk altan

Der er mange fordele ved at vælge en spansk altan. En spansk altan er en forvokset udgave af den franske altan, som ikke har en afsats, men blot en altandør og et gelænder. Ved en spansk altan får du derfor mere plads i form af et lille udendørs opholdssted, som du kan udnytte til lige præcis det, du ønsker. Både franske og spanske altaner bidrager med mere lys og luft samt et bedre indeklima. Derfor er disse mindre altantyper ideelle, hvis forholdene eller økonomien ikke er til en traditionel altan.

Hvad koster en spansk altan?

Vil du gerne have en altan, men er i tvivl om, hvorvidt det skal være en spansk, en fransk eller en traditionel altan, kan du til hver en tid kontakte os. Vi har mange års erfaring og kan derfor vejlede dig til den bedste løsning, som opfylder din behov. Du kan kontakte os i dag og få et uforpligtende tilbud. Uanset om du bor i Aarhus, Randers eller en tredje by kan vi hjælpe dig. Vi opsætter nemlig altaner i hele Danmark og ikke kun i Jylland. Kontakt os på telefon: 71 96 62 62 eller e-mail: info@randers-altanen.dk, hvis du ønsker at høre nærmere omkring de forskellige altantyper, som vi tilbyder.