Hvad er en glasaltan?

En glasaltan er en altan, hvor gelænderet er lavet af glas. Gelænder i glas giver et let og elegant udtryk. En glasaltan er ideel til dig, som ønsker mere plads på altanen, og som ønsker, at mere sollys trænger igennem – både ind på altanen, men også ind i boligen. Mange bekymrer sig, om sikkerheden ved en glasaltan, men det er der absolut ingen grund til. Glasset er nemlig lamineret glas, hvilket betyder, at to glasplader er limet sammen med en plastfilm imellem dem. Skulle én af glaspladerne revne på grund af f.eks. slag, bliver både det revnede glas og den intakte glasplade holdt sammen via plastfilmen. Som ved andre typer af altaner er sikkerheden altså også ved glasaltaner i orden.

Derfor skal du vælge en glasaltan

Glasaltaner passer til de fleste bygninger og stilarter. Glasaltaner pynter på de fleste hjem og findes i mange forskellige varianter. Derfor er der god mulighed for at finde en glasaltan, som passer til den enkelte bygning. Derudover er en glasaltan også ideel til at udnytte sollyset på. Gennem glasset trænger massere af sollys igennem og ind i boligen. Samtidig giver glasset læ for vinden og en bedre udsigt, da gelænderet er lavet af glas og derfor gennemsigtigt i modsætning til gelændere, som er mere lukkede af. Den største fordel ved en glasaltan er derfor, at du får afskærmning, men ikke følelsen af at være lukket inde. Ønsker du mere privatliv kan du få en altan i matlakeret glas, hvor du beholder de samme fordele som ved almindeligt glas, men undgår at andre mennesker kan kigge ind på din altan og ind i din bolig.

Hvad koster en glasaltan?

Prisen på en glasaltan afhænger af altanens størrelse, samt hvilken type glas og design, du ønsker. Glasaltaner og stålaltaner er typisk større end franske altaner og spanske altaner og koster derfor også mere. Kontakt os på telefon: 71 96 62 62 eller e-mail: info@randers-altanen.dk, hvis du ønsker at høre nærmere om glasaltaner eller de andre typer af altaner, som vi tilbyder.