Hvad er en fransk altan?

En fransk altan er en altandør med et gelænder foran, og hvor døren åbner altid indad. Franske har ikke altangulv at træde ud på som traditionelle altaner, men giver alligevel mulighed for at få mere luft og lys ind sammenlignet med vinduer. Den beskedne størrelse på en fransk altan gør, at denne altantype egner sig til bygninger, hvor der ikke er plads til en traditionel altan. Franske altaner ses derfor ofte i stuelejligheder, indhak i hjørner, eller hvis der er under otte meter til bygningen over for. Tilmed er franske altaner ideelle løsninger til soveværelset, hvis du i forvejen har en altan i stuen. Gennem en fransk altan kan du nemlig få bedre udluftning og et bedre indeklima i dit soveværelse.

Forskellen på en fransk og en spansk altan

Både franske og spanske altaner adskiller sig fra traditionelle altaner, idet de er væsentligt mindre og billigere. Hvis forholdene eller økonomien ikke er til en traditionel altan, kan du foruden en fransk altan også overveje en spansk altan. Forskellen på en fransk og en spansk altan består i, at den spanske altan har en lille afsats, som du kan gå ud på. Selvom pladsen er trang, kan afsatsen sagtens bruges til planter eller et lille bord og en taburet. Derfor kaldes den spanske altan også for en forvokset udgave af den franske altan. Fordelene ved både en fransk og spansk altan er, at de giver ekstra lys og luft og dermed et bedre indeklima. Ligeledes er begge altantyper et billigere alternativ til den traditionelle altan. Med en fransk eller spansk altan får du derfor glæden ved en altan blot til en lavere pris.

Hvad koster en fransk altan?

Det er også en økonomisk fordel at vælge en fransk altan frem for en traditionel altan. En fransk altan koster nemlig noget mindre end en traditionel altan. Hvis pengene er knappe, er en fransk altan derfor en ideel løsning, hvis du ønsker udelivet tættere på, men ikke har pengene til en traditionel altan.

Ring til os i dag og få et tilbud

Uanset om du bor i Aarhus, Randers eller en helt tredje by, kan du altid kontakte os, hvis du har brug for hjælp. Du kan kontakte os på telefon: 71 96 62 62 eller e-mail: info@randers-altanen.dk

Vi opsætter nemlig altaner i hele Danmark. Du er altid velkommen til at ringe til os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opfylde din ønsker og behov til en kommende altan.