Derfor skal du investere i en altan

En altan er ikke blot en investering i et udendørs opholdssted eller investering i mere lys og luft i din bolig. En altan er også en økonomisk investering. Med en altan vil din lejlighed eller dit hus stige i værdi, og derfor vil de penge, som du bruger på altanen i første omgang, tjene sig selv ind, når din lejlighed eller dit hus skal sælges. Du kan endda ende med at tjene penge på at have investeret i en altan.

Altaner for enhver smag og pris

Vi bestræber os på at have altaner for enhver smag og til enhver pris. Derfor er udvalget af altaner hos os stort. Vi tilbyder både franske og spanske altaner, til dig som ønsker en billigere løsning, eller som ikke har mulighed for at få en traditionel altan. Den franske altan er den mindste af slagsen og består blot af en altandør og et gelænder. Den spanske altan er en anelse større og har i modsætning til en fransk altan en lille afsats, som man kan gå ud på eller fylde med potter, planter og krydderurter. Stålaltanen og glasaltanen er til dig, som ønsker plads til flere mennesker og større havemøbler.

Stålaltanen er den klassiske løsning, mens glasaltanen giver mest sollyst og bedst udsyn. Uanset dine behov og ønsker, kan vi skræddersy en altan, som passer til dig. Vi tilpasser os dine altanønsker og kan lave lige den altan du måtte ønske dig. Som udgangspunkt bygger vores altandesign på nedenstående 4 modeller, men vi lader os ikke begrænse af dem.

Forskellige priser

Priserne på en altan afhænger af, hvilken type altan, du ønsker, samt hvor i landet du bor. Hvis det er svært at tilgå den bygning, hvor altanen skal sættes os, har dette også betydning for prisen. Ønsker du at blive klogere på vores priser og høre, hvad en specifik altantype hos dig vil komme til at koste kan du kontakte os på telefon: 71 96 62 62 eller e-mail: info@randers-altanen.dk.